PESONA WISATA INDONESIA

welcome to our blog



in a way, articles can also be described as a type of adjectives as they also tell us something about the nouns, like adjectives.

Articles are found in many Indo-European, Semitic, and Polynesian languages but formally are absent from some large languages of the world, such as Indonesian, Japanese, Hindi and Russian.

Posts

Comments

The Team

Blog Journalist

Connect With Us

Join To Connect With Us

Portfolio

    Posted by: guru ppkn cerdas Posted date: November 03, 2007 / comment : 0

    Sebenarnya sich cuman resep dari bubur kacang hijau yang di asatkan dan hanya ditambahkan tepung untuk mengentalkan,dan enten ini untuk isian berbagai macam kue tradisional

    Bahan :
    ¼ kg kacang hijau direndam dengan air semalaman
    160 gr gula merah diserut
    100 gr gula pasir
    ½ sdt garam
    1 sachet vanili
    2 lbr daun pandan
    1,5 ltr santan + 50 gr tepung terigu dilarutkan
    500 ml air
    2 cm jahe digeprek
    5 cm kayu manis

    Cara membuat :
    -Rebus kacang hijau dengan air,daun pandan,jahe,kayu manis hingga empuk dan airnya tinggal dikit.
    -Setelah itu masukan santan,gula merah, gula pasir,vanili, masak hingga kering, angkat,sisihkan biarkan dingin.
    -Baru setelah itu dibentuk sesuai selera untuk isian kue-kue.

    Tagged with:

    Next
    Newer Post
    Previous
    Older Post

    No comments:

    Leave a Reply

Comments

The Visitors says